MLADI KRITIČARI (viši razredi osnovne škole)

MLADI KRITIČARI (viši razredi osnovne škole)

Voditelj radionice: Igor Tretinjak

Max. broj polaznika: 10

Voliš pisati, ali ti 140 znakova nije dovoljno ni za zagrijavanje? Voliš snimati, no u 15 Snapchatovih sekundi jedva ti stane uvodni  kadar? Nakon predstave muku mučiš pitanjima kako glumci i plesači zapamte sav taj tekst i pokrete, što rade nakon završnog pljeska, gdje… Ne razbijaj više glavu!

Igor je odradio i to i za tebe sigurno ima odgovore na barem neka tvoja pitanja.

Prijavi se na radionicu kreativnog pisanja, napiši koju priču i okini fotku, postani kritičar ili reporter na KLIKER festivalu i možda ti sve ovo baš klikne.

O radionici: Riječ je o radionici kreativnog pisanja i kritičkog promišljanja o suvremenim kazališnim i plesnim izvedbama. Želja nam je zainteresiranoj mladoj publici pružiti osnovne informacije o kazališnim predstavama i ponuditi im neke nove načine interpretiranja predstava i pisanja o njima. Djeca će kroz praktično iskustvo promatranja predstava, razgovora i pisanja o njima proširiti svoja dosadašnja kazališna iskustva i steći neka nova, razviti svoje komunikacijske vještine, upoznati umjetničke procese i upotpuniti doživljaj gledanja predstava. Radionice su namijenjene djeci uzrasta od 10 do 14 godina starosti.

Leave a Reply